Foça İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sivil Toplum Kuruluşları’nın (STK) destekleriyle dezavantajlı öğrenciler, ev hanımları ve gençler için ‘Mesleki Beceri Geliştirme Atölyesi’ kurulacak.
Foça Kaymakamı Ali Çetin’nin eşi Sibel Çetin, Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar, İzmir Bakırçay Havzası Rumeli ve Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Gürol Türkmentepe, Mavişehir Rotary Kulübü Başkanı Altan Yücel ve Mark Warner Phokaia Beach Resort katkılarıyla yürütülen sosyal sorumluluk projesi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. ‘Eğitim İçin El Ele Geleceğe’ isimli projeyle dezavantajlı öğrenciler, ev hanımları ve gençler için meslek edindirme merkezi kurulacak. Engelli bireylerin ve ev hanımlarının sosyal hayata katılımını sağlamayı hedefleyen proje ile gençler için de hobi alanları açılacak.
Atölyeye kaynak sağlaması amacıyla 31 Ağustos’ta Mark Warner Phokaia Beach Resort’ta OLTEN Flarmoni Orkestrası muhteşem bir konser verecek. Konser biletlerinin geliriyle ‘Mesleki Beceri Geliştirme Atölyesi’ kurulacak.
*
Yazıların sorumluluğu yazarına aittir.
* FocaFoca'da yer alan yazı ve görsellerin, herhangi bir biçimde alınarak basılı ve/veya
internet ortamında basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
*
Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır.
focafoca.com harici linklerin sorumluluğunu almaz
*
"Otel Arama" ve "Otel Rezervasyonu" hizmeti,
Amsterdam / Hollanda merkezli Avrupa'nın lider online otel rezervasyonları
şirketi booking.com tarafından sağlanmaktadır.