ISSN 1308-8483
Rock-A Festivali Foça'da yapılıyor / Aşçı Fok<br>Nurdan ÇAKIR TEZGİN
  Yayın Tarihi: 1.8.2011    


Rock-A Festivali Foça'da yapılıyor


Rock-A Festivali 5 - 6 - 7 Ağustos 2011 - People Camping Eski Foça / İzmir

"Rock-A Festival alanını elimizde olmayan bazı nedenlerden dolayı değiştirmek zorunda kaldık. Yeni alanımız People Camping Eski Foça / İzmir" diyor Rock-A organizasyon komitesi. Buna sevinmeli mi? Evet, bence sevinmeli. Alternatiften öteye, iyi huylu iyice bir dünyanın alkış seslerini duymaya başladım bile ben!

Rock-A, bizim yaratmadığımız ama bize dayatılan bu özgürlük ve eşitlikten yoksun dünyaya karşı alternatifler arayan insanların buluştuğu ve her aşaması gönüllülük ilkesiyle organize edilen bir festival bu.

Ne işim olur benim Rock-A ile demeyin! Olur, olur tam da benim ve benim gibilerin işi olur; Rock-A, dünyanın birçok yerinde iktidar ve para savaşlarının devam ettiği, doğanın bir hammadde deposu gibi kullanılarak tüketildiği, bir yandan tüketimin pompalandığı bir yandan da enerji ihtiyacı yalanlarıyla nükleer santrallerin dikildiği ve gelir dağılımındaki uçurumun, milyonlarca insanı göçe zorladığı gezegenimizde yaşadığımızın gayet farkında olan bir festival.

İşte bu yüzden Rock-A, tüm bunlara karşı çıkan ve özgür-eşit bir dünya hayalini paylaşan herkes için coşkulu bir beraberlik ve dayanışma adımlarını atabileceği bir özgürlük alanıdır diyor Rock-A'cılar...

Şimdilik Foça'da yapılacağını öğrenir öğrenmez sizlerle paylaşıyorum. Daha ayrıntılı bilgiler aldıkça yazacağım. Eğer biraz daha kapsamlı bilgi edinmek isterseniz: http://rock-a.org adresine bakabilirsiniz...


Aşçı Fok
Nurdan ÇAKIR TEZGİN


www.ascifok.com


2801











   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)