ISSN 1308-8483
Foçalı hanımlar, haydi toplantıya gidelim! / Aşçı Fok<br>Nurdan ÇAKIR TEZGİN
  Yayın Tarihi: 27.2.2012    


Foçalı hanımlar, haydi toplantıya gidelim!


Biliyorsunuz değil mi, Foça’da artık bir kent konseyi var ve bu konseyin de “Kadın Meclisi” oluşturuldu. 2011’in son aylarında oluşturulan Foça Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin Ocak ayındaki toplantısına ben de katılmış gelen gidenleri izleyip fotoğraflar çekmiştim. O gün belediyenin Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıda yönetim ve işleyiş esasları belirlenmişti. Yarın yine toplanılacak, haydi siz de gelin, yalnız bu defa toplantı yeri Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi'ymiş… Foça’da yaşayan bütün kadınlar hepiniz gelin. Çünkü, bu konsey sizin konseyiniz…

Siz Foçalı hanımlar, eminim yaşamı kolaylaştırmak ve daha iyiye taşımak adına pek çok şeye gereksinim duyuyorsunuz. Eminim, yaşadığınız yer Foça’ya ilişkin aklınıza takılan onlarca yüzlerce soru var. Gelin, gelin, gelin de sizin kentinizin kadın konseyinde yerinizi alın. Ah biliyorum yarın Salı Pazarı, Foça’nın kutsal günü. Toplantı öğleden sonra saat 14.00 de, muhtemelen pazar alışverişinizi sabahtan yapabilir, olmadı toplantı bitimine kaydırabilirsiniz öyle değil mi?

Beni bilirsiniz, hiçbir kurum ve kuruluşun tarafı olmamaya özen gösteririm. Bu toplantıya gelin diyorsam sizin için iyi şeylerin olma ihtimalini güçlendireceğinize inandığım için gelin diyorum. Birlikten kuvvet doğar ya, işte o yüzden. Sevgili hanımlar gelin ve sizin olana sahip çıkın.

Ben Foçalı hanımları seviyorum…

Foça Kent Konseyi Kadın Meclisi Toplantısı:
28 Şubat 2012 Salı günü saat 14.00’de Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi.


Aşçı Fok
Nurdan ÇAKIR TEZGİN


www.ascifok.com


3070











   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)