ISSN 1308-8483
OLMADI / Hüseyin Muslu
Hüseyin Muslu    
  Yayın Tarihi: 26.2.2011    


OLMADI

Kurnazlığın, emek ve çalışmanın önüne geçtiği ülkemizde, göçebelik, günü kurtarma telaşı, hazıra konma, talan, kurnazlık, siyasi istikbal gibi sözcüklerin peşine takılmayan adam özlemimizin bittiğini sanarak, gördüğüm, konuştuğum bütün dostlarıma anlatmıştım onu, Erhan Hocayı.

Foça’ ya ilk geldiğinde tebrik etmek için selam verdiğimde, hiç tanışmıyor olmamıza rağmen yaklaşık 20 dakika Foça ile ilgili projelerini anlatmıştı bana. Beyefendi kişiliği ile daha o gün farkını hissettirmişti. Foça ile ilgili konuşurken gözleri ışıldıyordu. Ben de Foça’da ilk defa sporda profesyonelliğin ayak seslerini duyar gibi olmuştum. Alt yapı adına sevinmiştim, daha büyük başarılar adına sevinmiştim, Foçalı gençler adına sevinmiştim.

Nitekim ilerleyen haftalarda A takımımızın aldığı güzel sonuçlarla şampiyonluk potasına girmesi, aklımdan geçen güzel günlerin müjdecisi oluyordu. Şehrimiz şampiyonluk türküleri söylemeye başlamıştı. Aslında şampiyonluk rüyalarına dalmak hiç de sağlıklı değildi. Çünkü Erhan Hoca planlı gitmekten bahsediyordu, sistemden, alt yapıdan bahsediyordu. Şampiyonluğun bütün bunlardan sonra zaten kendiliğinden geleceğinden bahsediyordu. Ve çok da doğru düşünüyordu.

Ama sonra ne olduysa Erhan Hoca’nın görevine son verildiğini / istifa ettiğini duyduk. Neler olmuştu da bu noktaya gelinmişti bilmiyorum. Acaba “Biran önce şampiyon olalım” aceleciliği mi bunun sebebi diye düşünüyorum. Ama kişisel olarak Foça adına büyük kayıplarda olduğumuzu söyleyebilirim. Bir de gelecekteki güzel günler adına bu görevden el çekme / çektirme OLMADI SANKİ!

24.02.2011 / FOÇA


Hüseyin Muslu



2037











   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)