ISSN 1308-8483
Tangolarla Yeni Yıl Konseri / Zuhal ÖZÜGÜL
Zuhal ÖZÜGÜL    
  Yayın Tarihi: 1.1.2012    


Tangolarla Yeni Yıl Konseri

İzmir’deki kültür sanat etkinlikleri başarıyla sürüyor. Biz İzmirliler için çok geniş bir yelpaze sunuluyor. Her türlü etkinlik konser, tiyatro, opera, bale ve gençler için konserler hiç ara vermeden sunuluyor. Biletler de “her keseye uygun”. Güzel, bakımlı ve temiz salonlarda izleme olanağı bulunuyor.

Bu salonlardan biri de FUARDA İZMİR SANAT merkezi. Küçük fakat düzgün salonu, fuayesinde devamlı sergileriyle sevimli bir ortam. “Tangolarla Yeni Yıl Konseri” dinleyenlere tam bir nostalji yaşattı.

Soprano Seher Dilmaç, Tenor Ahmet Utku ve müzisyenler Astor Piazzola’dan, Fehmi Ege, Necdet Koyutürk, Melih Kibar’a kadar tüm ünlü sanatçıların eserlerini başarıyla yorumladılar. Ayrılık Belki Ölümden Beter, Caminito, Mazi Kalbimde Bir Yaradır, Dinle Sevgili gibi tangolar, bir zamanlar “radyo günlerinin” vazgeçilmez şarkılarıydı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni, başarılı kültür-sanat etkinliklerinden dolayı kutlamak gerekir. Başlarında bu kadar dert, yayılan sanat kültür düşmanlığı varken hiç yılmadan devam ediyorlar. Biz sanatseverler salonları doldurarak onlara destek olalım. “Tangolarla Konserlerin” daha geniş bir repertuarla süreceğini de ekleyeyim. Kaçırmayın. Biletler internetten de alınabiliyor.


Zuhal ÖZÜGÜL



3189











   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)