ISSN 1308-8483
TEDAŞ’A açık mektup! / Zuhal ÖZÜGÜL
Zuhal ÖZÜGÜL    
  Yayın Tarihi: 7.2.2012    


TEDAŞ’A açık mektup!

Evet, dün (6.2.2012) akşam yağmur yağdı. Karanlığa gömüleceğimizi biliyorduk. Yüzlerce kez yaşamıştık sayenizde. Fırıldakları, mumları, ne varsa hazırladık. Dalmış TV izlerken pat diye karanlığa gömüldük. Tam dalmışken dedim. Boş bulunup havalara fırladık korkudan. TV söndü. Klima kapandı, telefon sustu. Bilirsiniz. Tüm elektrikli aletler sessizleşti. Ertesi gün: TV hala karanlık. Klima galiba bozuldu ısıtmıyor.

EY Tedaş’lılar. Siz her yağmur yağdığında ne yapıyorsunuz da karanlığa gömülüyoruz. Bakın öğrendiğime göre bu gidiş gelişler elektrikli aletleri b o z u y o r l a r.!!!

Bu aletlerin Tedaş’ın gidip gelmelerinden dolayı bozulduğunu ispatlarsam bana bu aletleri ödemek zorundasınız. Siz de soruşturun. Çoktan beri bir ÇETELE tutuyorum. Galiba benim aletler çok sağlam, henüz bir şey olmadı. Ama peşini bırakmıyorum. Size telefon edip car car bağırmaktansa (Sizler de şikayetlere çok alışmışsınız, yanıtlarınıza hayret ediyorum) hakkımı bu yolla aramaya karar verdim. Örneğin TV ve Klima tamiri için ödediğim ücret tepemi attırdığı takdirde kapınıza faturalarla dayanacağım.

Şu sevimli, sakin Foça’da huzurla yaşamak isterken, sayenizde hem sinir oluyoruz hem de masrafa giriyoruz.

Aydınlık günlerle, çalışmalarınızda başarılar dileriz.


Zuhal ÖZÜGÜL



3488











   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)