ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Kent Konseyi Başkanı yeniden Orhan Gürer

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 26.7.2014    

Foça Kent Konseyi Başkanı yeniden Orhan Gürer



5 Ağustos 2011 tarihinde kurulan Foça Kent Konseyi’nde; Orhan Gürer, 2014-2019 döneminin ilk 2 yılı için, oybirliğiyle yeniden başkan olarak seçildi.

Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Foça Kent Konseyi toplantısında, yürütme kurulu üyelerinin seçimi de yapıldı.

Oy birliğiyle, Orhan Gürer, Foça Kent Konseyi Başkanı olarak ve gizli oylama-açık sayım sonucuna göre; Işıl Dirim Kavitaş, Recep Hacıoğlu, Servet Vural, Ahmet Koldaş, Selma Sabancı
Ceyhan Çetin, Huriye Kuruoğlu ve Altan Öztürk, 8 asil yönetim kurulu üyesi olarak belirlendi.

Yeniden seçilmesinin ardından, Foça Kent Konseyi Başkanı Orhan Gürer, toplantıya katılanlara hitaben bir konuşma yaptı. Gürer; ‘2011 yılının 5 Ağustos’unda, Foça Belediye Başkanımız Gökhan Demirağ’ın davetiyle kurduğumuz, Foça Kent Konseyi’nin çalışmaları yaklaşık 3 yıldır sürmektedir. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. İhtiyaç duyduğumuz her konuda, bizlere olan desteklerini esirgemediler. Kent Konseyi-Halk Konseyi, yani herkesin katılımına açık... Yürütme kurulu toplantılarımıza herkes katılabilir, herkes fikrini söyleyebilir, ürettikleri projeleri getirebilir. Biz de Foça Kent Konseyi yürütme kurulu olarak değerlendirip, belediye meclisine sunabiliriz. Şimdiye kadar ne talep ettiysek, belediye meclisimizden ve belediye başkanımızdan, sağ olsunlar belediyemizin imkanları ölçüsünde hepsini yerine getirdiler ve sorunlarımızı çözmeye çalıştılar. Hepinize çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki sizlerin güvenini boşa çıkarmayacağız.’ dedi.

Foça Kent Konseyi’nin çalışma gruplarında yer alacak üyeler, daha sonraki toplantılarda belirlenecek.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ın başkanlığında yapılan toplantıya; Foça Kent Konseyi temsilcileri, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, parti ilçe başkanları, dernek başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vakıf başkanları katıldı.

Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, yaptığı açış konuşmasında; ‘Foça Kent Konseyi, geride bıraktığımız dönemde, ilçemizde birçok faaliyet alanında olumlu işlere imza attı. Pek çok çalışma kurulu oluşturuldu. Kadın Meclisi, Gençlik Meclisi, Engelli Meclisi ve Turizm Meclisi, bunlardan bazıları. Başta Kent Konseyi Başkanı’na, değerli yönetim ve emeği geçen tüm kent konseyi üyelerine ve proje gruplarına, şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum.’ dedi.






Okunma: 884
Okunma: 884












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)