ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Nakliye paletleri çiçekli oturma bankı oldu

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 30.7.2014    

Nakliye paletleri çiçekli oturma bankı oldu



Foça, Küçükdeniz mevkii Reha Midilli Caddesi sahil kesiminde bulunan, vatandaşların denize girmek ve güneşlenmek için yoğunlukla kullandığı ahşap iskelelere, nakliye paletlerinden yapılan oturma bankları yerleştirildi.

Foça Belediyesi'nin kendi bünyesinde oluşturduğu çalışma gurubunun emeği ile geri dönüşümlü malzemeden ürettiği oturma bankları ve çiçeklikler, Küçükdeniz Sahili'ne görsel bir güzellik kattı.

Şık ve kullanışlı oturma düzeneklerini, yanlarında getirdikleri seyyar güneşliklerle kullanmaya başlayan vatandaşlar, yapılan çalışmadan dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.

Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, konu hakkında; 'Yaz aylarında ilçemizde oluşan nüfus yoğunluğu sebebiyle, sahillerimizdeki mevcut oturma bankları kimi zaman yetersiz kalmaktaydı. Bir çalışma grubu oluşturduk. Arkadaşlarımız, tahta paletlerden bank ve çiçeklik yapma fikrini ortaya attı. Kendi bünyemizde sıfır maliyet ile üretim yapıyoruz. Vatandaşımızın da memnun olduğu bu uygulamayı, geliştirip devam ettirmeyi düşünüyoruz. Tatil yapmak ve dinlenmek için Foça’yı seçen tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum.' dedi.






Okunma: 1290
Okunma: 1290












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)