ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Beşiktaş Belediyesi’nin öğrenciler için düzenlediği deniz kampı sona erdi

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 17.8.2014    

Beşiktaş Belediyesi’nin öğrenciler için düzenlediği deniz kampı sona erdi



İstanbul Beşiktaş Belediyesi çocuklar için ücretsiz deniz kampı düzenledi. Düzenlenen kampta Beşiktaş Spor Kulübü’nün efsane Başkanı Süleyman Seba’da unutulmadı.

İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beşiktaş Spor Kulübü’nün efsane Başkanı Süleyman Seba’nın cenaze törenine katıldıktan sonra Foça’ya gelerek, deniz kampına katılan çocuklarla bir araya geldi. Başkan Hazinedar, otel girişinde çocuklar tarafından tezahüratlarla karşılandı.

Çocuklarla birlikte Süleyman Seba için saygı duruşunda bulunan Belediye Başkanı Murat Hazinedar,
“Hayatın iyi ve kötü anları var, hepsini yaşıyoruz. Bazen görevlerimizi zor anlarda bile yerine getirmek zorundayız. Bu gün efsane başkanımız Seba’yı uğurladık. Mekanı cennet olsun, örnek bir kişilikti. Beşiktaşlı olarak izinde yürüyeceğiz” dedi.

2. kampın son gününde çocuklar sertifikalarını, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar'ın elinden aldı. Başkan gece boyu kamp dansına eşlik etti.

Genç öğrencilere şiir okuyan ve konuşma yapan Başkan Hazinedar “Yarınlara yapılacak en büyük yatırım, geleceğin mirasçısı çocuklarımızı en iyi şekilde anlayabilmektir. Çocuklarımızı geleceğe daha iyi hazırlamak ve onlara daha sosyal bir yaşam sunmak için çalışıyoruz” dedi.

Bu tip etkinliklerin devam edeceğini belirten Başkan Hazinedar, “Seneye daha büyük kamplar düzenleyeceğiz. Kamplarımızı yaz ve kış olarak da yapacağız. Kamplarımız bundan sonra da gençler, emekliler ve özürlüler için devam edecek. Ben de gençliğimde izci kamplarına gitmiştim, gençlerimize kamp zevkini yaşatacağız. Foça çok güzel bir yer, uzun yıllardır gelir gideriz, ayrıca arkadaşlarımızla birlikte Foça’yı tercih ettiğimiz için çok mutluyuz” diye konuştu.

Beşiktaş Belediyesi’nin Foça’daki Yaz Kampı etkinliğine Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ adına Belediye Meclis üyesi ve Başkan Vekili Beyhan Türker, Zeynep Çemrek ve Basın Yayın ve Halkla ilişkiler sorumlusu Hülya Dinçel katıldı. Başkan Hazinedar’a çiçek sunan Beyhan Türker Foça’yı tercih ettikleri için teşekkür etti.






Okunma: 970
Okunma: 970












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)