ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Kızılay Haftası yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 25.12.2014    

Kızılay Haftası yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi



Türk Kızılay’ının kuruluşunun 146. yılı dolayısıyla Kızılay Haftası Etkinlikleri kapsamında Foça okulları arası şiir, kompozisyon ve resim dallarında yarışmalar düzenlendi. Kızılay’ı tanıtmak, Kızılay gönüllüsü olmak bilincinin yerleştirilmesi amacıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül törenine Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Zorlu, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Okan Kibar, İlçe Emniyet Müdürü Yunus Çakmak, Belediye Meclis üyeleri, Kızılay İl temsilcileri ve davetliler katıldı.

Kızılay Haftası nedeniyle Kızılay Foça Şubesi’nin düzenlendiği törende konuşan Kızılay Foça Şubesi Başkanı Ali Cevat Çiftçi, etkinliklerdeki amaçlarının Kızılay’ı tanıtmak, Kızılay gönüllüsü kazanmak olduğunu belirtti.

Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge ise yaptığı konuşmada, Türk Kızılay’ını herkesin çocukluğundan bu yana bildiğini belirterek, “Kızılay etkin aktif ve gönüllülük esasına göre çalışan bir kuruluştur. Bu kuruluş Foça ilçesinde de aktif olarak çalışmaktadır. Türk Kızılay’ı bizlerin ulaşamadığı yerlere ulaşıp devletin şefkatini, güler yüzünü, yardımsever elini vatandaşa ulaştırıyor” dedi. Kaymakam Ulugölge, konuşmasında Kızılay gönüllülerine de seslendi. Kaymakam Niyazi Ulugölge, “Kızılay sizlerin ellerinde omuzlarında büyümeye devam edecek. Kızılay gönüllüsü olmaya devam edin” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.






Okunma: 873
Okunma: 873












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)