ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
İzmir Kent Konseyleri Birliğinin Mart ayı toplantısı Foça’da yapıldı

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 28.3.2015    

İzmir Kent Konseyleri Birliğinin Mart ayı toplantısı Foça’da yapıldı



2014-2019 dönemi İzmir Kent Konseyleri Birliği toplantılarını her ay başka ilçede yapıyor. Foça’nın ev sahipliğinde yapılan Mart ayı toplantısı şimdiye kadarki en kapsamlı katılımla gerçekleşti.

İzmir’in yirmi iki ilçesinin kent konseyi başkanı ve genel sekreterlerinin katıldığı toplantıda, kent konseylerinin işlevselliğini arttırmak için neler yapılması gerektiği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

İzmir Kent Konseyleri Birliği heyeti, toplantı öncesi Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrası toplantı Foça Belediyesi Deniz Kent Sosyal Tesisi’nde yapıldı.

Foça Kent Konseyi Başkanı Orhan Gürer’in açılış konuşmasından sonra Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, İzmir Kent Konseyleri Birliği üyelerine bilgi verdi. Demirağ, birlik üyelerine belediyenin devam eden projeleri, Foça turizmi, Foça tarımı gibi konularda bilgiler verdi.

Heyet, Foça Belediyesi Deniz Kent Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantı sonrası Kozbeyli Çapkınoğlu Konağı’nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İzmir Kent Konseyleri Birliği heyetine akşam ise Foça Belediyesi Yeni Sosyal Tesisi’nde Foça’daki STK başkanları, Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge ve Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ da eşlik etti.






Okunma: 825
Okunma: 825












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)