ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
“Vurmalı çalgılar” sihirbazı İzmir’e geliyor

   .:: Duyurular, Haberler



  Yayın Tarihi: 28.11.2015    

“Vurmalı çalgılar” sihirbazı İzmir’e geliyor



Dünya basınında “vurmalı çalgılar sihirbazı” olarak tanınan Martin Grubinger, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde konser verecek. 30 Kasım 2015 Pazartesi günü gerçekleşecek konserde, sanatçıya şef İbrahim Yazıcı yönetiminde Ege Sanat Senfoni Orkestrası eşlik edecek.

Öğrenci 7.5 TL., tam 15 TL. olarak belirlenen konserin biletleri AASSM, İzmir Sanat, İsmet İnönü Kültür Merkezi gişelerinden, http://www.izmir.bel.tr/Kultursanat, http://aassm.org.tr/ adreslerinden temin edilebiliyor.

Konserleri büyük ilgi görüyor

Günümüzde dünyanın önde gelen orkestraları tarafından aranan solist ve resital sanatçılarının başında gelen 32 yaşındaki Martin Grubinger; Japonya'daki Dünya Marimba Yarışması'nın en genç finalisti oldu. Schleswig Holstein Müzik Festivali Bernstein Ödülü ile Jeunesses Dünya Müzik Ödülü'nün sahibi olan sanatçı, dünya basını tarafından “vurmalı çalgılar sihirbazı” olarak tanımlanıyor. Bariton Thomas Hampston ile birlikte Münih Gasteig, Viyana Konzerthaus ve Milano Teatro alla Scala'da yeni resital programıyla sahne alıyor. Boon Beethoven Festivali ve diğer festivaller için planlanan, serbest koşucuların ve sokak dansçılarının olduğu nefes kesen perküsyon şovu "Free My Way" ise ikinci yılında hâlâ büyük ilgi görüyor.






Okunma: 1301
Okunma: 1301












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)