ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Yıldız Bayan Milli Voleybol Takımı Başkan Demirağ’ı ziyaret etti

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 25.6.2011    

Yıldız Bayan Milli Voleybol Takımı Başkan Demirağ’ı ziyaret etti



Avrupa Şampiyonu olan Yıldız Bayan Milli Voleybol Takımı, Antrenörleri Şahin Çatma yönetiminde Avrupa Şampiyonası’nın ardından çalışmalarını Foça'da kampa girerek sürdürüyorlar.

Yıldız Bayan Milli Voleybol Takımı, Antrenörleri Şahin Çatma eşliğinde Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı ziyaret ederek, imzalı forma ve top hediye ettiler.

Antrenör Şahin Çatma "Sporcularımız Avrupa Şampiyonası’ndan sonra dinlenme imkanı bulamadılar. Önümüzde çok önemli sınavlar var. Bu bir hafta süren kampta sporcularımızın dinlenmelerini, kafalarını rahatlatıp deşarj olmalarını istedik. Burada dinlendikten sonra Ankara'da 7-12 Temmuz tarihlerinde Brezilya ile ilgili kamp yapacağız. Daha sonra Trabzon'da Avrupa Gençlik Olimpiyatları’nda önemli rakiplerle yarışacağız. Sonra yeniden Ankara'da Brezilya ile kampımız var. 12-21 Ağustos tarihlerinde Dünya Şampiyonası oynayacağız. Burada kampta sorunsuz bir şekilde çalıştık. Sağlık problemi yaşamadık. Foça'daki kamp imkanları çok iyi, bize gösterilen ilgiden çok memnunuz. Bugün de Başkanımız Gökhan Demirağ'ı makamında ziyarete geldik. Bu ziyaretin sporcularımızın üzerinde moral açısından olumlu etki yapacağına inanıyor ve her şey için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Demirağ da "Yıldız Bayan Milli Voleybol Takımımızın Foça'da kampa girmesi bizi çok memnun etti. Takımımıza önümüzdeki şampiyonalar için başarılar diliyorum" dedi.








Okunma: 1811
Okunma: 1811












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)