ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Karayalçın Turnuvası şampiyonu Demirspor oldu

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 27.6.2011    

Karayalçın Turnuvası şampiyonu Demirspor oldu



Bayraklı’da, amatör futbolcuların babası Şeref Karayalçın, bu yıl yine Bayraklı Belediyesi’nce ikincisi düzenlenen turnuvada anıldı. Amatör Spor Kulüpleri’nin yarıştığı turnuvada ipi, Altay’ı 2-1 yenen Demirspor göğüsledi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ; çok şey öğrendiğini ve tanımaktan onur duyduğu Şeref Karayalçın’a olan özlemlerini dile getirirken, “Onun heyecanı, hala aramızda. Belediyemiz, yüzlerce yetenekli Bayraklılı gence kucak açtı, elinden tuttu” diye konuştu.

Bayraklı’da spora ve genç sporculara adadığı yaşamı ile tanınan Şeref Karayalçın adına düzenlenen turnuvada şampiyon olan Demirspor’un futbolcu adayı gençleri şampiyonluk kupasını Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın elinden aldı. Gözleri ışıl ışıl parlayan sporcu çocukları Bayraklı’da görmekten mutluluk duyduklarını dile getiren Başkan Karabağ, “Merhum Şeref Karayalçın ağabeyimiz başta Ümit Boz Tesisleri olmak üzere Bayraklı’da spora ve sporcuya olan altyapı çalışmalarında büyük emeği vardı. Onun önderliğinde başlanan bu yatırımları Bayraklı Belediyesi kaldığı yerden sürdürüyor” dedi.

13 yaş altı 12 takımdan oluşan turnuvada son dörde kalan Soğukkuyu ve Bucaspor Şehit Ümit Boz Spor tesislerinde üçüncülük maçı için karşı karşıya geldi. Bucaspor karşısında ezici bir üstünlük gösteren Soğukkuyu, Bucaspor’u 3 - 1 yenerek turnuva üçüncüsü oldu. Finalde ise Demirspor ile Altay karşılaştı. 25’er dakikalık iki devreden oluşan ve heyecan içinde geçen final maçını Demirspor 2-1 yendi. Demirspor’un genç yetenekleri maçın bitiş düdüğüyle büyük bir sevinç yaşadı.

Şampiyonluk kupası Başkan Karabağ’ın elinden

Demirspor’un şampiyon futbolcuları turnuvanın ardından düzenlenen törende şampiyonluk kupasını Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın elinden aldı. Şeref Karayalçın ailesi adına Cihat Karayalçın, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’a spora olan desteklerinden dolayı teşekkür plaketi sundu.

Spora desteğe devam

Turnuva sayesinde genç yeteneklerin spor otoriteleri tarafından izlendiğine dikkat çeken Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Türkiye’deki büyük kulüpler Tonylere, Conylere gözlerini kırpmadan milyon dolarlar ödüyorlar. Ama bizim Ahmetlerimizi, Mehmetlerimizi görmüyorlar. Biz Bayraklı’da spora olan altyapı çalışmalarımızla sporcu yetiştirme devam ediyoruz. Okulların kapanmasıyla birlikte Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yaz kurslarına kayıtlar başladı. Bütün çocuklarımızı istedikleri branşlarda kurslara katılımlarını bekliyoruz” dedi.






Okunma: 1060
Okunma: 1060












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)