ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Belediyespor transferlere başladı

   .:: Spor


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 7.7.2011    

Foça Belediyespor transferlere başladı



Geçen yıl karşılaştığı sıkıntıları bu yıl yaşamak istemeyen Foça Belediyespor yönetimi daha güçlü bir takım kurmak için transferlere başladı.

Takımdan hiçbir futbolcusunu göndermeyen Foça Belediyespor bir forvet ve bir bek oyuncuyu kadrosuna kattı.

Asbaşkan Hasan Güller “Geçen yıl hiç tanımadığımız bir ligde mücadele ettik. Bu yıl daha tecrübeliyiz. Şampiyonluk mücadelesi yapan bir takım oluşturuyoruz. Zaten kadromuz bu ligin en iyilerinden. Eksikliği duyulan mevkileri güçlendiriyoruz. Çine Madranspor’un santrfroru İbrahim Seçer ve Edremit Belediyespor’un sol beki Çağdaş Çevik artık Foça’nın başarısı için mücadele edecekler” dedi.

İbrahim Seçer; 1983 doğumlu, Aydın Tekspor, Aydınspor 1923, Köşk Belediye Doğanspor, Sağlıkspor, Çine Madranspor, Yeni Milasspor ve tekrar Çine Madranspor takımlarında oynadı. Bölgesel Amatör Lig 8.grupta geçen yıl oynadığı 24 maçta, toplam 15 gol kaydetti.

Çağdaş Çevik; 1986 doğumlu, sırasıyla Gaziemirgücü, Özdere Belediyespor, Konak Belediyespor, Narlıdere Belediyespor, Torbalıspor, Kemalpaşaspor ve Edremit Belediyespor’da forma giydi. Geçen yıl BAL 10. grupta 18 maçta takımdaki yerin aldı ve sol bek oynamasına rağmen rakip fileleri 3 kez havalandırdı.

Seyfi GÜL







Okunma: 1919
Okunma: 1919












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)