ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
8 yıl aradan sonra potalar şenlendi

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 17.4.2012    

8 yıl aradan sonra potalar şenlendi



Konak Belediyesi’nin 8 yıl aradan sonra gerçekleştirdiği ilköğretim okulları arasında düzenlenen Basketbol Şenliği Konak Belediyesi Basketbol takımı ile Yunanistan’ın V.A.O.L. Chios takımı arasında yapılan Erkek Allstar karşılaşmasıyla sona erdi.

Fuar Celal Atik Spor Salonu’nda yapılan Basketbol Şenliği’ne 25 ilköğretim okulundan toplam 324 sporcu ve 52 teknik adam katıldı. Büyük çekişmelerin yaşandığı karşılaşmalar adeta şölen havasında gerçekleştirildi. Final karşılaşmalarının ardından Celal Atik Spor Salonu’nda Erkek Allstar karşılaşması Konak Belediyesi ile Yunanistan’ın V.A.O.L. Chios takımı arasında yapıldı. Konuk takımla kıyasıya mücadele içinde geçen karşılaşma 79-69 Konak Belediyesi Basketbol Takımı üstünlüğünde sona erdi.

Çocukların dostluk duyguları içinde gerçekleştirdiği mücadeleyi izleyen Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan da centilmenlik ve kardeşlik içinde geçen karşılaşma sonrasında takımları tebrik etti. Takımlara kupalarını ve madalyalarını veren Tartan, “8 yıl önce yapılan şenliği tekrar canlandırmaktan çok mutluyuz. Çocuklarımız uzun zamandır mücadele içinde yer alıyor. Basketbol Şenliği’ne önümüzdeki yıllarda katılımın artarak devam etmesini diliyorum. Katılan tüm okullara teşekkür ediyorum, çocuklarımızın başarılarının devamını diliyorum” dedi.






Okunma: 1373
Okunma: 1373












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)