ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Konak Belediyesi’nden Ömer Zeybek Ticaret Lisesi’ne tam donanımlı halı saha

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 21.4.2012    

Konak Belediyesi’nden Ömer Zeybek Ticaret Lisesi’ne tam donanımlı halı saha



Konak Belediyesi, yıllardır spor alanı özlemi çeken Ömer Zeybek Ticaret Lisesi’ne 3 bin 690 metrekarelik halı sahasıyla göz dolduran bir spor tesisi kazandırdı. Öğrencilerin heyecanla beklediği halı saha açılışına CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Konak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hızır Kaya, Ömer Zeybek Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Nevzat Çakmak, Konak muhtarları, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Ömer Zeybek Ticaret Lisesi öğrencilerini Türkiye’ye örnek olacak bir spor tesisiyle buluşturan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, kentin merkezindeki okullarla uç noktalarda bulunan okullar arasında eşitlik olması gerektiğini söyledi. Eğitim kalitesinin, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin eşit derecede güçlü ve sağlıklı olması için çalıştıklarını belirten Başkan Tartan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bundan sonra spor yaparak, sporun güzelliklerini yaşam biçimi olarak benimseyerek geleceğe daha umutlu bakacaksınız. Bu kentin insanları olarak gurur duyacağınız bir tesise sahip oldunuz. Sizler de el ele vererek gerçek anlamda size ne kadar değer verildiğini görün, yaşayın. Buradaki spor kulüpleri de sahadan yararlansın ve gençlerimiz Türkiye’nin geleceğine umut olsun.”

Halı saha sevincini öğrencileriyle paylaşan Ömer Zeybek Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Nevzat Çakmak, “Bugün büyük bir eseri okulumuza ve çevreye kazandıran bilim, sanat, kültür adamı, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Atatürk ‘sağlam kafa sağlam vücutta’ olur der. Biz de burada Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, Cumhuriyetimizin değerlerini sonsuza dek koruyacak sağlam beyinli, sağlam bedenli bireyler yetiştireceğimize söz veriyoruz” dedi.

Öğrencilerin tezahüratları eşliğinde gerçekleşen spor tesisi açılışında Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan da “Hayat gençlerde, gençlik Konak’ta” diyerek gençlerin coşkusuna ortak oldu. Açılış kurdelesini öğrencilerle birlikte kesen Başkan Tartan, futboldaki hünerlerini sergiledi. Halı sahanın ilk golünü atan Dr.Hakan Tartan, şampiyonluklarla dolu, centilmenliğin ön planda olduğu maçlar için gençlerden söz aldı.






Okunma: 2039
Okunma: 2039












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)