ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Basketbolun genç yeteneklerine Hakan Tartan’dan destek

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 27.4.2012    

Basketbolun genç yeteneklerine Hakan Tartan’dan destek



Türkiye’de eğitime en büyük desteği veren Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, okullara kazandırdığı spor tesislerine bir yenisini daha ekledi. Selma Yiğitalp Anadolu Lisesi, Konak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmasıyla yeni basketbol ve voleybol sahasına kavuştu. Öğrencilerin sevinç tezahüratları içinde gerçekleşen açılış töreninde kurdeleyi CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan ve Okul Müdürü Abdullah Saylı ile birlikte öğrenciler kesti.

Eğitime verdiği 6 Milyon TL’ye yakın destekle toplumun geleceğine yatırım yapan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, “Geleceğimiz çocuklar, yarının güvencesi gençlerimizdir” dedi. Tartan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yerel yönetimler elbette altyapı hizmetlerinin ve genel işleyişin sürdürülmesi görevlerini yerine getirecek. Ancak yatırımın en önemlisi ve kutsalı geleceğe yönelik olandır. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Konak Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz projelerle ödüller aldık; en iyi belediye başkanı seçildik. Tüm bunların ötesinde Türkiye’de eğitim kurumlarına, okullara, gençlere en büyük yatırımı yapan belediye başkanı olmak benim en büyük ödülümdür.

Selma Yiğitalp Anadolu Lisesi Müdürü Abdullah Saylı öğrencilerin spor alanında büyük başarılara imza atacaklarını ifade etti ve “Yeni basketbol sahamız okulumuza farklı bir ivme kazandıracak. Öğrencilerimiz kısa zamanda sportif başarılarını arttırtacak. Eğitim kurumlarıyla yakından ilgilenen Başkanımız Dr. Hakan Tartan’a desteği için teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi

Eklenebilen file ile Badminton sporuna da olanak tanıyan sahada, tek parça kauçuk zemin uygulandı. İzmir’de ilk defa uygulanan tek parça kauçuk zemin kaplamasıyla güvenli ve estetik bir basketbol sahası oluşturuldu. Öğrencilerle birlikte sahayı deneyen Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, üçlük atışları ve turnikelerle göz doldurdu. Genç sporcuların hayranlıkla izlediği Başkan Tartan, Selma Yiğitalp Anadolu Lisesi öğrencilerden şampiyonluk sözü aldı.






Okunma: 1328
Okunma: 1328












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)