ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
‘Hayata Renkli Dönüşümler’e katkı için İzmirliler bekleniyor

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 2.12.2011    


‘Hayata Renkli Dönüşümler’e katkı için İzmirliler bekleniyor

Konak Belediyesi ile Ege Tüm Engelliler Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi’nin işbirliğinde Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen ‘Hayata Renkli Dönüşümler’ isimli etkinlik 3 Aralık Cumartesi günü Fuar İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Bir sosyal sorumluluk projesi olan ‘Hayata Renkli Dönüşümler’ etkinliğinde tamamı geri dönüştürülebilecek malzemelerle, zihinsel ve bedensel engellilerin el emeği ve göz nuruyla hazırladıkları abiye, günlük kıyafet ve gelinliklerden oluşan muhteşem bir defile sunulacak. Defilede Rönesans Ajans’a bağlı profesyonel mankenlere engelli mankenler eşlik edecek.

İzmirli sanatçı Serap Yenici’nin de yer aldığı bu sosyal sorumluluk projesinde konuklar birbirinden güzel şarkılarla doyumsuz bir gece yaşayacak. Ödüllü ve sıra dışı İzmirli Kuaför Harun Cici’nin de mankenlerin saçlarını yaparak sanatını sergilediği etkinlik saat 20:00’da başlayacak.

10 TL’ye satışa sunulacak biletlerden elde edilen gelir, Ege Tüm Engelliler Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi çatısı altındaki kurslarda eğitim alan çocukların ihtiyaçları için harcanacak. Adeta görsel bir şölenin sunulacağı etkinliğe tüm İzmirliler davetli.






Okunma: 1037
Okunma: 1037












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)