ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi’nde şan, flüt, piyano ve dans gecesi

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 3.12.2011    


Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi’nde şan, flüt, piyano ve dans gecesi

İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından bariton Gökhan Koç, orkestra sanatçısı flütist Hürkan Ayvazoğlu’nun girişimleriyle oluşturulan Fourtissimo grubu Karşıyakalı sanatseverlere “Romantik Bir Gece” konseptiyle tadına doyulmaz bir müzik ve dans ziyafeti sundu.

Konserde soprano Özle Şenözfesçi, piyanist Sait Karabulut, dansçılar Seda Ayvazoğlu ve Tolga İyiuyarlar’da yer aldı. Sanatçılar, Genin “Fantezi” (Rigoletto operasından), Parton “I will always love you”, Manchini “Maggi’s Theme”, Lehar “Şen Dul” operetinden bir parça, Fahir Atakoğlu “Lal”, François-Revaux “May Way”, Falvo “Dicitencello”, Chiara “La Spagnola”, Lazaro “Tango Chitarra Roman” gibi müzik repertuarının herkes tarafından bilinen yapıtları seslendirdi.

Sanatseverlerin büyük bir ilgi ile izlediği konser, izleyicileri adeta mest ederken seyirciler zaman zaman da sanatçıların eserlerine eşlik etti. Özellikle Solist Gökhan Koç'un seslendirdiği ve bir klasiğe dönüşen “My Way” isimli eser, salonu büyüledi. Soprano Özle Şenözfesçi'nin yorumları da izleyenlerden büyük alkış aldı. Marilyn Monroe'nun yıllar önce bir filmde seslendirdiği My heart belong to daddy isimli şarkı ise solist Özle Şenözfesçi'nin başarılı yorumuyla geceye ayrı bir renk kattı. Grup yine çok bilinen The Pink Panther film müziğini de seslendirdi.

Programın sonunda ise grup sahneye hem çocukları hem de İzmir Devlet Opera ve Balesi’nin iki başarılı sanatçısı Haluk İbanoğlu ve Nedret Kutbay'ı çıkartarak sürpriz bir final yaptı.

Salonu dolduranlar ise Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi’nden bir kez daha mutlu ayrıldı.






Okunma: 1409
Okunma: 1409












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)