ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Egenin Gölgeleri Konak’ta

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 14.12.2011    


Egenin Gölgeleri Konak’ta

Konak Belediyesi ‘Yaşamın Egesinden Mavi Gölgeler’ karma fotoğraf sergisiyle sanatseverleri Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’nde buluşturdu.

Seçkin Yenici, Kadir İrkin, Osman Özkol, Uğur Patırgan ve Sinan Akın’ın siyah beyaz fotoğraflarından oluşan serginin teması Ege Bölgesi’nde yaşayan erkekler ve onların yaşamlarından oluşturuldu. Fotoğraf sanatının her sürecinde birlikte hareket eden beş fotoğraf sanatçısı, beraber gittikleri gezilerde yakaladıkları kareleri sanatseverlerle paylaştı. Ege erkeğini çalışırken, işiyle uğraşırken, kahvede otururken fotoğraflayan sanatçılar, portreleri ve gerisinde yaşanan hayatı belgeledi.

Siyah beyaz fotoğraflarla Ege yaşamını anlatan sanatçılar şöyle konuştu: “Fotoğraf için hep birlikteyiz ve emek harcıyoruz. Eziyetini hep beraber çektik, sergiyi hep beraber açtık; zevkini beraber yaşamak istedik. Ege erkeğinde birçok hikaye var. Biz portrenin arkasındaki hikayeyi vermek istedik”

35 eserden oluşan serginin aldığı ilgiden çok mutlu olduklarını dile getiren sanatçılar, kültür ve sanat alanında İzmir’de çıtayı yükselten Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ a teşekkürlerini ilettiler.






Okunma: 1395
Okunma: 1395












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)