ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Ustaya Saygı’nın konuğu Şadan Gökovalı

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 20.12.2011    


Ustaya Saygı’nın konuğu Şadan Gökovalı

Halikarnas Balıkçısı olarak bilinen Cevat Şakir Kabaağaçlı’nın manevi oğlu olarak eserlerini ölümünden sonra yayımlayan, tüm kitaplarına önsöz yazan ve manevi mirasını yaşatan kişi olarak tanınan Prof. Dr. Şadan Gökovalı Konak Belediyesi’nin düzenlediği ‘Ustaya Saygı’ etkinliğine konuk olacak.

22 aralık Perşembe akşamı Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür Sanat Merkezi’nde saat 18.00‘da başlayacak olan gecede ustanın hayatı anlatılacak. Dostları, sevenleri de ustanın yanında yer alacak. Şiir tadında unutulmaz bir gecenin yaşanacağını belirten Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, “Şiire, turizme, edebiyata büyük katkıları olan, İzmir dostu büyük bir kişiliği yaşarken anmaktan dolayı çok mutluyuz. Tüm İzmirliler davetlidir” dedi.

Şadan Gökovalı ; 1939'da Muğla'nın Gökova beldesinde doğdu. İzmir İktisadi Ticari İlimler Akademisi’ni bitirdi. Turizm üzerine yüksek lisans ve doktora yaptı; İletişim Bilimleri dalında doçent oldu. TRT ve bazı yayın organlarında muhabir ve yapımcı olarak çalıştı. 1980’den sonra Ege Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu ile Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak görev yaptı. 1993’te Ege Üniversitesi Çeşme Meslek Yüksek Okulu’nda öğretim görevlisi ve idareci olarak hizmet vermeye başladı. Halen İzmir Yaşar Üniversitesi’nde öğretim üyeliği yapmaktadır.






Okunma: 1241
Okunma: 1241












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)