ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Karşıyaka’da Yeni Yıl Konseri

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 27.12.2011    


Karşıyaka’da Yeni Yıl Konseri

Yaptığı etkinliklerle büyük beğeni toplayan ve seyirci patlaması yaşayan Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi’nde 28 Aralık 2011 Çarşamba günü saat 20.00’da Ege Yaylı Çalgılar Beşlisi ve Vurma Çalgılar Topluluğu 2011 yılını uğurlayıp 2012’ye merhaba diyecekler.

Ege Yaylı Çalgılar Beşlisi ve Vurma Çalgılar Topluluğu, gece için özel bir repertuvar hazırladı. “Unutulmayanlardan Seçmeler” konseptiyle hazırlanan parçaları, topluluk üyesi Viyola sanatçısı Alp Gültekin düzenledi.

Topluluk, Mad About You; Sting, Dance With Me To the End of Love; Leonard Cohen Top of the World; Carpenters, Daniel; Elton John, Logical Song; Supertramp, Here Comes The Sun; The Beatles, Crocodile Rock; Elton John, Moon Over Bourbon Street; Sting, La Boheme; Charles Aznavour, Happy New Year; Abba, Will You Still Love Me Happy New Year; Chicago, Good Old-Fashioned Lover Boy; Queen, Grandma’s Feather Bed; John Denver, Thanks Good I’m a Country Boy; John Denver adlı parçaları seslendirecek.

Etkinliğe giriş “Tanıtım Etkinlikleri” çerçevesinde davetiyelidir. Davetiyeler, Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi’nden ve Belediye Kültür Müdürlüğü’nden temin edilebilir.






Okunma: 1193
Okunma: 1193












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)