ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Karşıyaka’da yılbaşı öncesi müzik ziyafeti yaşandı

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 29.12.2011    


Karşıyaka’da yılbaşı öncesi müzik ziyafeti yaşandı

Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi Ege Yaylı Çalgılar Beşlisi’nin “Yeni Yıl Konseri” ile bir güzellik daha yaşadı. Açıldığı günden bu yana birbirinden güzel konserlere ev sahipliği yapan sahne, 2011’ın son konserinde de müzikseverlerin unutamayacağı güzellikte bir gösteriyle buluştu. Ege Yaylı Çalgılar Beşlisi “Unutulmayanlardan Seçmeler” konseptiyle hazırlanan konserde izleyenler unutamayacakları bir gece yaşadı.

Ege Yaylı Çalgılar Beşlisi gece için özel bir repertuar hazırladı. Gecenin parçalarını topluluk üyesi Viyola sanatçısı Alp Gültekin düzenledi. Keman sanatçıları Hakan Özaytekin, tolga Akın, viyolada Alp Gültekin, viyolonselde Arzu Gök, kontrabasta Bülent Oral ve gruba altıncı kişi olarak katılan vurmalı çalgılarda Ali Çetin’den oluşan topluluk, Dünyaca ünlü sanatçıların eserlerini seslendirdi.

Topluluk, Mad About You; Sting, Dance With Me To the End of Love; Leonard Cohen Top of the World; Carpenters, Daniel; Elton John, Logical Song; Supertramp, Here Comes The Sun; The Beatles, Crocodile Rock; Elton John, Moon Over Bourbon Street; Sting, La Boheme; Charles Aznavour, Happy New Year; Abba, Will You Still Love Me Happy New Year; Chicago, Good Old-Fashioned Lover Boy; Queen, Grandma’s Feather Bed; John Denver, Thanks Good I’m a Country Boy; John Denver adlı parçaları seslendirecek. Salonu dolduran izleyiciler kaliteli müzik dinlemenin keyfini yaşarken sanatçıları da alkışlarıyla destekledi.






Okunma: 1155
Okunma: 1155












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)