ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
‘The Story of Evolution/Evrimin Öyküsü’ sergisi Türkiye’de ilk kez Konak’ta sergilendi

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 5.1.2012    


‘The Story of Evolution/Evrimin Öyküsü’ sergisi Türkiye’de ilk kez Konak’ta sergilendi

Konak Belediyesi ve Düşünbil Dergisi’nin hazırladığı ‘The Story of Evolution/Evrimin Öyküsü’ sergisi Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’nde açıldı. 19’uncu yüzyıldan bu yana tartışılan evrim konusuna cesur bir yaklaşım olan sergide 13 şematik anlatımdan oluşan görsel sunum büyük ilgi gördü. Türkiye’de ilk defa Konak Belediyesi’nin ev sahipliğinde açılan serginin danışmanlığını Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Cemal Ün, Paleoantropoloji Bölümü öğretim üyesi Dr. Serdar Mayda ve Dokuz Eylül Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Uhri üstlendi.

‘The Story of Evolution/Evrimin Öyküsü’ sergisi Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen renkli açılışla İzmirlilerin beğenisine sunuldu. Konak Belediye Başkan Yardımcısı Serpil Güngör ve Düşünbil Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Olcay Yılmaz’ın gerçekleştirdiği açılışa Ege Üniversitesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi öğretim üyeleri, öğrencileri ve Düşünbil okurları katıldı. Charles Darwin’in evrim teorisini hem bilimsel boyutuyla hem de kolay anlaşılır bir dille gözler önüne serildi.

The Story of Evolution/Evrimin Öyküsü’ sergisi 13 Ocak tarihine kadar Konak Belediyesi Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’nde açık kalacak.






Okunma: 1347
Okunma: 1347












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)