ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi’nde Üç Soprano ayakta alkışlandı

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 10.1.2012    


Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi’nde Üç Soprano ayakta alkışlandı

Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi bu kez Ankara Devlet Opera ve Balesi’nin solistlerinden üç soprano Çiğdem Önol, Esin Talınlı ve Funda Ateşoğlu için perdelerini açtı.

Verdi, Puccini, Strauss, Webber, Bernstein, Bizet, Kalman, Donizetti, Lehar gibi ünlü bestecilerin opera, operet ve müzikallerinden seçilmiş parçaları seslendiren sanatçılar izleyenleri adeta büyüledi.

Üçlü ve solo olarak sahne alan üç sopranoya, Devlet Opera ve Balesi Başkorrepetitörü İzmirli piyanist Fügen Yiğitgil eşlik etti.

Salonu dolduran izleyiciler yeni yılın ilk aylarında da başarılı sanatçıları ve eserleri dinleme şansı yakalarken Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi’nde 13 Ocak 2012 Cuma günü müziklerini Selman Ada’nın yazdığı ve librettosunu Şadi Erdoğan’ın hazırladığı “Keloğlan’ın Sırrı” adlı çocuk müzikalini saat 11.00 ve 14.00’da sergileyecek.

Bilinen Keloğlan karakteri üzerine değişik bir masalın anlatıldığı Evin Atik rejisiyle sahnelenecek olan müzikalin, yarının izleyicileri çocuklar tarafından büyük bir ilgi görmesi bekleniyor.






Okunma: 1321
Okunma: 1321












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)