ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Forum Bornova “Sıkıysa Topuklu Giy” Fotoğraf Yarışması…

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 16.1.2012    


Forum Bornova “Sıkıysa Topuklu Giy” Fotoğraf Yarışması…

Forum Bornova, İzmir Amatör Fotoğrafçılar Derneği (İZAFOD) ve Otia organizasyon işbirliği ile 12 Ocak – 20 Şubat 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek olan “Sıkıysa Topuklu Giy” Fotoğraf Yarışması’ yarışması amatör ve profesyonel tüm katılımcılara açık olacak.

Dijital manipülasyon yapılan fotoğraflara da açık olan yarışmaya katılacak olan fotoğraflar siyah beyaz veya renkli çekilmiş olabilecek. Yarışmaya katılacak olan fotoğrafların; 35 x 40 cm ebatlarında fotoğraf kağıdına basılmış olarak teslim edilmesi gerekiyor. Ayrıca fotoğrafların baskı ölçülerinde CD veya DVD içerisinde en az 300 dpi çözünürlükte, JPEG veya TIFF formatında, en geç 20 Şubat 2012 tarihine kadar teslim edilmesi gerekiyor.

Yarışmanın sonuçları 1 Mart 2012 tarihinde Forum Bornova Web sitesi, facebook sayfası ve Forum Bornova Danışma Birimi’nden ilan edilecektir. Fotoğraf yarışmasında seçici kurul; Doğan Alpan (Forum Bornova AVM Müdürü), Erol Atar (Fotoğraf Sanatçısı), Gündüz Akagündüz (İzmir Amatör Fotoğrafçılar Derneği Başkanı), Halil İbrahim Peker (Otia Organizasyon), Prof. Dr. Hülya Nutku (Dokuz Eylül Üniversitesi GSF Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Bilim Dalı) ve Tolga Karabulut’tan (Zebra Design Factory / Art Director) oluşmaktadır.

Birincilik Ödülü:Sony Dslr-A550l Fotoğraf Makinası, ikincilik Ödülü:Sony Dslr-Nex5kb Snap Pkg Fotoğraf Makinası ve üçüncülük Ödülü: Sony Slta-35k Dslr Zoom Lens olan yarışma ile ilgili detaylı bilgi Forum Bornova Danışma Birimi ve www. forumbornova.com adresinden temin edilebilir.

Yarışmanın ödül töreni ise Dünya Kadınlar Günü olan 8 Mart 2012 günü gerçekleşecek. Yarışmada dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan eserler 8 Mart – 24 Mart 2012 tarihleri arasında Forum Bornova AVM’de sergilenecek.






Okunma: 2142
Okunma: 2142












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)