ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
İki koro tek konser

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 1.2.2012    


İki koro tek konser

Karşıyaka Belediye Konservatuvarı Geleneksel Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu ile Girne Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu kardeşlik konseri için bir araya geliyor.

Karşıyaka’nın, uzun yıllardır kardeş şehirlerinden biri olan ve bu ilişkiyi zengin kültürel bağlarla güçlendirdiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Girne Belediyesi unutulmaz bir etkinliğe ortak imza atmak için çok yakında Karşıyaka’da olacak.

Özel konser için sahne alacak iki muhteşem koro birbirinden güzel ve unutulmaz eserleri sanatseverler için söyleyecek.

Kardeşlik konseri adı altında düzenlenecek gecede ise Karşıyaka Belediye Konservatuarı Geleneksel TSM Korosu 20.sanat yılını Girne Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu da 15. Sanat Yılını kutlayacak.

07 Şubat 2012 saat 20.00’da Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi’nde sanatseverlerin karşısına çıkacak olan koroları Şef İhsan Gürel ve Şef Mihriban Sayın yönetecek.
Korolar kardeşlik rüzgarı estirmek için sahne alırken bu çok özel konseri Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın, Girne Kaymakamı Gürkan Kara, Girne Belediyesi Müdür Yardımcısı Ersoy İlgen ile Girne kenti protokolünün önde gelen isimleri de izleyecek.






Okunma: 1136
Okunma: 1136












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)