ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Karşıyaka’da Hamsi Şenliği

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 2.2.2012    


Karşıyaka’da Hamsi Şenliği

Karadeniz Dernekleri Konfederasyonu Karşıyaka’da 4. Hamsi Şöleni’ni gerçekleştiriyor. Karşıyaka ve Çiğli Belediyeleri’nin desteğiyle gerçekleşecek şenlikte 10 ton hamsi dağıtılacak.

Karşıyaka Bostanlı Pazaryeri’nde 9 - 13 Şubat 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek şenlikte Karadeniz bölgesindeki illerin tanıtım stantları açılacak, sahnede Karadeniz türküleri seslendirilecek. KADEKON Genel Başkanı Hızır Murtazaoğlu, KADEKON Genel Başkan yardımcısı Mustafa Uçar Avcı, Çorum Federasyon Başkanı Kurbani Uçar, Karşıyaka Karadeniz Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz, Karşıyaka Tokat Dernek başkanı İbrahim Ün, Dernek yöneticisi Zeki Yüksel Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’ı Örnekköy Şantiye Tesisleri’nde ziyaret ederek hamsi ikram etti. Şenlikte en büyük gösterilerin 12 Şubat 2012 Pazar günü gerçekleşeceğini belirten Murtazaoğlu “Şenliğimizde 500 metre uzunluğunda kurulacak mangalda konuklarımıza 10 ton hamsi ikram edeceğiz. Karadeniz müziğinin temsilcileri Yusuf Saral, Ayhan Alptekin, Nilüfer Sarıtaş, Grup Kaçkar ve sürprizlerimiz olacak. Etkinlik alanında kurulacak 80 stantta Karadeniz ve Ege yörelerinin ürünleri tanıtımı ve satışı yapılacak. Karadeniz ve Anadolu mutfakları kurularak ikramlarda bulunulacak. 11 Şubat’ta da Gençlik Şöleni şeklinde eğlenceler gerçekleştireceğiz.“ dedi.

Hamsi şölenini 6 Karadeniz Federasyonu ile Karşıyaka Karadeniz Derneği ve Tokat Şubesi işbirliğiyle gerçekleştirdiklerini belirten Hızır Murtazaoğlu tüm İzmirlileri etkinlik alanına davet etti.

Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak’ın da katıldığı ziyarette şenliğin hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Murtazaoğlu “En büyük desteğimizi Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ve Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak’tan aldık. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” Dedi.






Okunma: 2301
Okunma: 2301












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)