ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Karşıyaka’da Yüksek Sesle Aşk Hikâyeleri…

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 14.2.2012    


Karşıyaka’da Yüksek Sesle Aşk Hikâyeleri…

Karşıyaka Belediyesi Sevgiler Günü’ne özel bir konser düzenliyor.

14 Şubat 2012 Salı günü saat 20.00’dan itibaren aşk şarkıları, imbat rüzgârıyla Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi’nden İzmir’e yayılacak.

Ankara Devlet Opera ve Balesi solistlerinden soprano ve tenor çift Esra-Şenol Talınlı ile İzmir Devlet Opera ve Balesi solistlerinden soprano ve bariton çift Sevinç-Cengiz Sayın aşk şarkılarını Karşıyakalılar için söyleyecek. Bellini’den Dvorak’a, Curtis’den Faure’ye, Mozart’dan Chopin’e, Puccini’den Sabitoğlu’na, Tura’dan Tosti’ye, Poulenc’ten Ada’ya, Lehar’dan Hacıbeyov’a, Carlos’tan Haciyev’e, Lazzaro’dan Kalman’a en güzel aşk şarkıları seslendirilecek. Özenle seçilmiş şarkıların yer aldığı bu konseri izleyenler sevgililerin kulağına belki de Mozart’ın 7 Temmuz 1791’de sevgilisine söylediği şu sözleri fısıldayacak: “Duygumu anlatamam sana; bana acı veren belli bir boşluk bu. Doyuma ulaşmayan bir özlem ve hiç bitmiyor –her gün biraz daha büyüyerek sürmekte.”

Bu özel konserde sanatçılara piyanoda Ankara Devlet Opera ve Balesi korrepetitörlerinden piyanist Esra Poyrazoğlu eşlik edecek.

Etkinliğe giriş davetiyelidir. Sınırlı sayıda numaralı davetiyeler Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi’nden alınabilir (Tel: 330 64 04).






Okunma: 1054
Okunma: 1054












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)