ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Bodrum Oda Orkestrası Karşıyaka’da…

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 17.2.2012    


Bodrum Oda Orkestrası Karşıyaka’da…

Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi, 21 Şubat 2012 Salı günü saat 20.00’da Bodrum Oda Orkestrası’nı genç bir şef ve önemli bir solistle ağırlıyor.

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası’nın tanınmış müdürlerinden Numan Pekdemir’in öncülüğünde kurulan ve yaptığı konserlerle, davet ettiği şef ve solistlerle sanat kamuoyunun dikkatini çeken Bodrum Oda Orkestrası Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi’ne konuk oluyor. İzmirlilerin yakından tanıdığı, İKSEV “Dr. Nejat F. Eczacıbaşı Ulusal Beste Yarışması”nda iki ödül alan, genç kuşak şeflerimizden Fazlı Orhun Orhon’un yöneteceği Bodrum Oda Orkestrası’na, “Paganini’nin günümüzdeki versiyonu” olarak tanımlanan kemancı Mario Hossen eşlik edecek.

Bodrum Oda Orkestrası konserin birinci bölümünde; Mozart’ın “Salzburg Senfoni”sini, Respighi’nin “Antik Aryalar Suiti”ni ve Karayev’in “İki Dans”ını seslendirecek. İkinci bölümde sahne alacak olan Mario Hossen, Vivaldi’nin “Mevsimler”ini Karşıyakalılar için yorumlayacak.


Etkinliğe giriş davetiyelidir. Numaralı davetiyeler Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi’nden temin edilebilir (Tel: 330 64 04).






Okunma: 1189
Okunma: 1189












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)