ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Buyurun AASSM’ye!

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 17.2.2012    


Buyurun AASSM’ye!

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi, Şubat sonuna kadar yine birbirinden renkli sergi ve konserlerle sanatseverleri bekliyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM), İzmirlileri sanat aktivitelerinde buluşturmaya devam ediyor. Ressam Nilgün Dündar’ın yağlı boya eserlerinden oluşan “Baharı’ma” isimli sergi, 25 Şubat gününe kadar, hafta sonları hariç 09.00 – 17.30 saatleri arasında gezilebilecek. Sanatçının hayattan kesitler sunduğu, özellikle deniz temalı yağlı boya tablolar büyük ilgi görüyor.

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde Şubat ayı süresince devam eden “Barok müzik günleri” kapsamında, 18 Şubat Cumartesi akşamı “Barok esintiler” konseri verilecek. Saat 20.00’de başlayacak konserde, Hannah Medlam (Soprano), Robin Blaze (Countertenor), Bülent Oral (Viola da gamba) ve Erica Fossi (Çembalo) sahne alacak.

21 Şubat akşamı, 2008 yılında İzmir Devlet Senfoni Orkestrası kontrbas sanatçısı Bülent Oral ve keman sanatçısı Hakan Özayteki tarafından kurulan orkestra, barok dönem Osmanlı ve Avrupa saray müziklerinden oluşan eserleri İzmirlilerle buluşturacak.

23 Şubat akşamı İzmirlileri oldukça eğlenceli bir konser bekliyor. Salsa, cha-cha, rumba gibi müzik türlerini seslendiren “Salsanova” grubuna SanceFloor Dans Okulu öğrencileri de eşlik edecek. Programın başlama saati 20.00

25 Şubat akşamı ise Kerem Görsev İzmirlilerle buluşacak. “Allan Haris & Kerem Görsev trio” konser saat 20.00’de başlıyor. Konserde Allan Haris (Vokal), Kerem Görsev (Piyano), Kağan Yıldız (Kontrbas) ve Ferit Omdan (Davul) sahne alacak.

Konserleri izlemek isteyen sanatseverler, biletlerini AASSM ve İzmir Sanat gişeleri ile www.aassm.org.tr ve www.izmir.bel.tr/kultursanat sitelerinden temin edilebilecek.






Okunma: 1289
Okunma: 1289












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)