ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Onlara bir kez daha hayran oldular

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 20.2.2012    


Onlara bir kez daha hayran oldular

Haldun Taner’in yazdığı, Türk tiyatrosunun tartışmasız en önemli başyapıtlarından biri olan ‘Keşanlı Ali Destanı’ oyununun başrol oyuncularından Kerem Alışık, Songül Öden ve Kayhan Yıldız Konaklı vatandaşlarla buluştu. İki günlük turne için İzmir’e gelen Sadri Alışık Tiyatrosu oyuncularıyla oyun öncesi Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür Merkezi’nde
‘Kadın, sanat ve çağdaşlık’ konusunda bir söyleşi gerçekleştirildi.

Sempatik ve cana yakın tavırlarıyla bir kez daha gönülleri fetheden ünlü oyuncular, İzmir’de oyun öncesi hayranlarıyla buluşmanın mutluluğunu ve keyfini yaşadılar. Özellikle güzelliği ve zarafetiyle büyük beğeni toplayan Songül Öden, alçak gönüllü duruşuyla da tam puan aldı. 79 yaşında olmasına rağmen, enerjisiyle, kibarlığı ve sanatçı kimliği ile ayakta alkışlanan Kayhan Yıldız, kadınlara “Paraya, dış görünüşe önem vermeyin. Mutluluk; insanın kendi kendine kurduğu bir dünyadır. Mutlu olacak çok şey var. Mutluluğunuz hayatla kurduğunuz iletişime bağlıdır” dedi.

Çocukları annelerin, kadınların yetiştirdiğini ve toplumun ahlak yapısını annelerin belirlediğine dikkat çeken Öden, “Aydın bir Anadolu kadınının kızıyım. Onun desteği olmasaydı bugün ben oyuncu olamayabilirdim. Ama o bana inandı, güvendi, destekledi. Şimdi benimle gurur duyuyor” diye konuştu.

Kadının olduğu her yerde kalite ve seviyenin her zaman üst seviyede olduğunu ifade eden yakışıklı oyuncu Kerem Alışık, “Kadınların iş sorumluluklarını ciddi bir şekilde yerine getirmeleri de kanıtlandı. Hepinizi Keşanlı Ali Destanı oyununuza bekliyoruz” diye konuştu. Alışık, kendilerini oyun öncesi sevenleriyle buluşturduğu için Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a da teşekkür etti.

Alışık konuşmasının sonunda konukların ısrarına dayanamayarak büyük şair ve aynı zamanda dayısı olan Attila İlhan’ın ‘Ben sana mecburum’ şiirini okudu. Ayakta alkışlanan Alışık, Songül Öden ve Kayhan Yıldız söyleşi sonunda sevenleriyle bol bol fotoğraf çektirdiler.






Okunma: 1063
Okunma: 1063












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)