ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Özsüt Çocuk Tiyatrosu Karga ile Tilki’nin Öyküsü’nü Karşıyakalı miniklerle buluşturuyor

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 23.2.2012    


Özsüt Çocuk Tiyatrosu Karga ile Tilki’nin Öyküsü’nü Karşıyakalı miniklerle buluşturuyor

Özsüt Çocuk Tiyatrosu sanat hayatına karga ile tilkinin hikayesiyle başladı. İzmir’deki gösteriminin hemen ardından bu kez Karşıyakalı miniklerle buluşan Özsüt Çocuk Tiyatrosu Karşıyaka’da ilk oyunlarını Cumhuriyet Mahallesi Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde sahneledi. Karşıyaka Belediyesi’nin katkı verdiği gösterimde renkli kostümleri ve eğlenceli anlatımıyla minik izleyicilere keyifli ve renkli saatler yaşatan oyuncular, zaman zaman minikleri oyuna katarak daha da heyecanlanmalarını sağladılar. Çocuklar Karga ile Tilki’nin öyküsünü izlerken kıssadan hisse çıkarmayı da unutmadılar.

Önümüzdeki dönem 01 Mart Perşembe günü Karşıyaka Belediyesi Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde 11:00-14:00 seanslarında gerçekleşecek oyun Nisan ve Mayıs aylarında İzmir’in değişik bölgelerinde sahnelenmeye devam edecek.

Sanata ve özellikle çocuk tiyatrosuna büyük önem verdiklerini belirten firma yetkilileri, “Özsüt Çocuk Tiyatrosu olarak hedefimiz gelecek yıllarda Ege Bölgesi ve Türkiye’nin dört bir yanından minik izleyicileri tiyatroyla buluşturmak.” Dediler.






Okunma: 1364
Okunma: 1364












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)