ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Karşıyaka Belediye Tiyatrosu yeniden “Perde” diyor…

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 23.2.2012    


Karşıyaka Belediye Tiyatrosu yeniden “Perde” diyor…

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, 2011-2012 sezonunda, Özen Yula’nın kaleminden çıkan “Aşk Evlerden Uzak” isimli oyunu yeniden sahneye koyuyor.

Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde gerçekleşen tadilat nedeni ile oyunlarına kısa bir mola veren Karşıyaka Belediye Tiyatrosu 25 Şubat 2012 tarihinden itibaren yeniden sahneye çıkmaya hazırlanıyor. Oyun her Cumartesi akşamı saat 20.00’da sergilenmeye devam edecek ve Mayıs ayı sonuna kadar sanatseverlerce izlenebilecek.

Sezon başından beri büyük beğeni ile takip edilen oyununun sahne ve kostümleri Günnur Orhon, ışık tasarımı Birol Yılmaz, ışıkları Erdal Aygün, dekorasyonu Salih Akkuş, Serdar İlbay, efektleri ise Elif Yurtsever’e ait.

Amatör ruhla profesyoneller kadar başarılı bir performans sunan Osman Dırkalı, Pervin Merdin, Doğuş Onur Bayram, Ezgi Sır, Oylum Seriner, Alper Bozdemir, İlker Şahin, Gamze Vardar, Can Ölmez ve Jülide Kadıoğlu ise rol alan başarılı tiyatrocular.

Aşk Evlerden Uzak isimli oyunda; aşkın olmadığı böyle bir düzende ekonomik ve siyasi bir yapı içinde, paranın bu kadar değerli olduğu hatta neredeyse tek değer olduğu dünyamızda aşkın sadece adının kaldığı anlatılmaktadır.

Etkinliğin davetiyeleri Belediye Kültür Müdürlüğü ile Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nden temin edilebilir.






Okunma: 1104
Okunma: 1104












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)