ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Umudun Sergisi

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 3.3.2012    


Umudun Sergisi

Konak Belediyesi Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür ve Sanat Merkezi ‘Umudun Rengi’ resim sergisine ev sahipliği yapıyor. Asrail Seyithan Özer’in 40eserinden oluşan kişisel sergi, taşıdığı farklı özellikleriyle dikkat çekiyor.

19 yıldır düşünce suçu nedeniyle cezaevinde bulunan Asrail Seyithan Özer, umudun rengini tuvallere yansıttı. 1973 doğumlu sanatçı, resim üzerine herhangi bir eğitim almamasına rağmen, ortaya çıkardığı eserleriyle hayran bıraktı. İlkokul mezunu ressam, çocukluğunda başlayan resim tutkusunu cezaevine girdikten sonra da devam ettirerek, umudu ve özgürlük özlemini renklere dönüştürdü. Arkadaşı Asya Kaya’nın sunumuyla açılan sergiye ressamın akrabaları, dostları ve çok sayıda sanatsever katıldı. Ressam Özer, yolladığı mesajda sanata verdiği değer ve sanatçıların arkasında duran tavrı için Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a teşekkürlerini iletti.

Asrail Seyithan Özer’in ‘Umudun Rengi’ resim sergisi 10 Mart’a kadar Konak Belediyesi Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’nde olacak.






Okunma: 1232
Okunma: 1232












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)