ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Usta gazeteci Uğur Dündar’a Onurlu Yaşam Ödülü

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 6.3.2012    


Usta gazeteci Uğur Dündar’a Onurlu Yaşam Ödülü

Konak Belediye Meclisi’nce alınan kararın ardından 'Onurlu Yaşam Ödülü’ soruşturmacı gazeteci, haber programcısı ve yazar Uğur Dündar’a verildi. Plaket, geçtiğimiz günlerde bir araştırma şirketi tarafından 81 ilde gerçekleştirilen ankette en başarılı dört başkanı arasında yer alan Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan tarafından Uğur Dündar’a takdim edildi. Belediye meclisince ayrıca; Aziziye Mahalle Muhtarlığı yanında yer alan parka da “Uğur Dündar Onurlu Yaşam Parkı” adı verildi. Ödülünü Başkan Tartan’ın elinden alan usta gazeteci Dündar: “Bugüne kadar çok onurlu bir yaşam sürdürdüm. Çocuklarıma da miras olarak sadece onurumu bırakacağıma kimsenin kuşkusu olmasın. Konak Belediyesi’nden böyle onurlu bir ödül aldığım için mutluyum, teşekkür ediyorum” dedi.

Konak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlemesi yapılan park, çocuk oyun alanının yanı sıra spor ve yeşil alanıyla da mahalle halkına hizmet verecek. Kısa süre sonra törenle açılışı yapılacak olan parka yeni ağaçlar ve mevsimlik çiçekler dikildi. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, duayen gazeteci Uğur Dündar’ın adının Konak ilçe sınırlarındaki bir parkta sonsuza kadar yaşamasının kendilerine onur verdiğini söyledi.

Tartan, “Mahalle sakinleri parklarda nefes alıyor, buluşuyor, sohbet ediyor. Çocuklar oyun alanlarında hoşça vakit geçirirken, yetişkinler de ister sporlarını yapabilecekler, isterlerse banklarda keyifli sohbetler eşliğinde günün tadını çıkaracaklar. Ancak Aziziye Mahallesi’ndeki parkın çok özel bir önemi var. Parkın adı, Aziziye Mahalle Muhtarı İbrahim Pamuk ve bölgede yaşayan vatandaşların ortak aldığı karar ile belirlendi. Sayın Dündar da alınan bu karardan çok mutlu oldu” dedi.






Okunma: 988
Okunma: 988












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)