ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Karşıyaka Belediye Tiyatrosu övgüye doymuyor

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 7.3.2012    


Karşıyaka Belediye Tiyatrosu övgüye doymuyor

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, Özen Yula’nın “Aşk Evlerden Uzak” isimli oyunun Ziya Gökalp Kültür Merkezi’ndeki gösteriminde Mavişehir Lions Kulübü’nü ağırladı. Oyunu büyük bir beğeniyle izleyen Lionslar, Karşıyaka’da 16 yıldır “perde” diyen Belediye Tiyatrosu’na övgülerini oyun sonunda verdikleri plaketle sundu.

118 R Genel Yönetmeni Ahmet Aşır ile yardımcısı Ziya Nazlı’nın da izlediği oyun sonunda duygularını dile getiren Mavişehir Lions Kulübü Başkanı Aysu Sürücü, “ Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu başarılı bir oyunu izledik. Özveriyle oluşturulan bu tiyatro 16 yıldır her hafta seyircilerin karşısına çıkarak sanata gönül verenlere kucak açmaktadır. Tiyatronun bu konuma yükselmesi nedeniyle Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’a da teşekkür ediyoruz. Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Zekeriya Hocalar’ı kutluyoruz. Sanatla dolu 40. Yılına ulaşan Zekeriya Hocalar’ı bu güzel eserleri sahneye koyması nedeniyle de ayrıca tebrik ediyoruz.“ dedi.

Zekeriya Hocalar’a plaketini veren Genel Yönetmen Ahmet Aşır ise, “Lions kulüplerimiz evrensel sanatın gelişmesine destek olmaktadır. Mavişehir Lions Kulübümüz’ün de bu desteği bizler için önemlidir. Evrensel değerlerin gelişmesi için sanata destek olan herkesi kutluyorum.” Diyerek, tüm oyunculara da teşekkür belgesi sundu.

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, “Aşk Evlerden Uzak” adlı oyunu Nisan ayı sonuna kadar her Cumartesi akşamı saat 20:00’da, ayrıca çocuk oyunu “Kaptan John Peoplefox”u da her Pazar saat 14:00’da Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde sahnelemektedir.

Ücretsiz davetiyeler Karşıyaka Belediyesi Kültür Müdürlüğü ve Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nden temin edilmektedir.

Bilgi için: Tel 0 232 399 40 84 – 366 44 59






Okunma: 1095
Okunma: 1095












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)