ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Konak Belediyesi tarafından düzenlenen kompozisyon yarışmasıyla kadınlar duygularını kağıda döktü

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 9.3.2012    


Konak Belediyesi tarafından düzenlenen kompozisyon yarışmasıyla kadınlar duygularını kağıda döktü

Konak Belediyesi’nin semt merkezlerinde kurslara katılan kadınlar için Dünya Kadınlar Günü’ne özel kompozisyon yarışması düzenlendi. ‘Ben kadınım, Üretken bir değerim’ konulu yarışmayla, kadınlar edebiyattaki başarılarını gösterdiler.

Semt merkezlerinde duygularını ürettikleri el işlerine döken kadınlar, bu kez yazıyla ifade etti. Yazılan kompozisyonlar değerli isimlerin oluşturduğu jüri tarafından değerlendirildi. 250 kompozisyonu değerlendirmeye alan jüri üyelerini Devlet eski Başkanı Işılay Saygın, İzmir’i Sevenler Platformu Başkanı Sancar Maruflu, yazar Canan Tan, araştırmacı yazar, mitolog Şadan Gökovalı, İzmir Kadın Kuruluşları Birliği Başkanı Emel Deninzaslanı, şair Namık Kuyumcu, edebiyat öğretmeni Gürsel Yelden ve Kadın Hakları Derneği Başkanı Engin Demir oluşturdu.

‘Ben bir kadınım, üretken bir değerim’ konulu kompozisyon yarışmasında ilk üçe girenler ödüllerini Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür ve Sanat Merkezi’nde aldı. Solmaz Güney üçüncü, Ümmihan Filiz ikinci olurken Melek Gürsan birinci oldu.






Okunma: 1068
Okunma: 1068












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)