ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Huzurevi’nden ‘‘Yaşlılar Haftası’’ konseri

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 22.3.2012    


Foça Huzurevi’nden ‘‘Yaşlılar Haftası’’ konseri

18-24 Mart Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen, Türk Sanat Müziği Konserinde; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Reha Midilli Necla Ana Huzur Evi sakinleri ve çalışanlarından oluşan koro, beraber ve solo şarkılar seslendirdi.

Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere; Foça Kaymakamı Adem Arslan, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'a vekaleten Belediye Meclis Üyesi Özgür Ulu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İzmir İl Müdürü Zekeriya Ertaş, misafirler ve çok sayıda Foçalı katıldı.



Foça Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Ergin Kayran ve koro elemanları da bu keyifli konsere destek vererek, Reha Midilli Necla Ana Huzur Evi sakinlerinin yanında oldular.

Dinleyenlerin büyük beğenisini toplayan konserin bitiminde sahneye gelen Kaymakam Adem Arslan; dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarına taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız olan yaşlılarımıza ve bu keyifli konserin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür çiçeği verdi.








Okunma: 3347
Okunma: 3347












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)