ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Gitar kursu öğrencilerinden Bahar Konseri

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat


Seyfi GÜL     

  Yayın Tarihi: 5.4.2012    


Gitar kursu öğrencilerinden Bahar Konseri

Foça Belediyesi’nin sosyal faaliyetleri kapsamında açılan Gitar Kursu’nun öğrencileri çalışmalarını verdikleri konserle sergilediler.

4 Nisan 2012 Çarşamba günü saat.20.00’da Reha Midilli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere başta öğrencilerin aileleri olmak üzere Foçalılar büyük ilgi gösterdi. Salonda yer kalmayınca bazı konuklar konseri ayakta izlediler.

Oğuzhan Çakırefe’nin yönetiminde yaşları 10-15 arasında değişen 13 öğrenciden oluşan orkestra çaldıkları ve söyledikleri parçalarla dinleyenleri coşturdular. İlk bölümü klasik parçalardan dinletilerle oluşturulan konserin, ikinci bölümünde tanınmış Türkçe şarkılara yer verildi.

Esterabim, Artık Sevneyeceğim, Dağlar Dağlar, Gesi Bağları, Beni Biraz Anlasana, Çok Uzaklarda, Beni Al Yanına, Hatırla Sevgili, Sevdan Bir Ateş, Bana Bir Masal Anlat Baba, Sen Giderken, Yedikule, Hayde, Resimdeki Gözyaşları ve finalde Hayat Bayram Olsa şarkıları dinleyicilerle birlikte söyleyen öğrenciler ayakta alkışlandılar.



Bazı şarkılara piyano ve Ney ile eşlik eden öğretmen Oğuzhan Çakırefe’ye konser sonrası Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ tarafından çiçek takdim edildi.

Gökhan Demirağ, öğretmen ve öğrencileriyle gurur duyduğunu belirterek; “Belediyeciliğin sadece yol, su, kaldırım gibi çalışmalardan ibaret olmadığının en güzel kanıtı bu. Şimdiden sanatçı saydığım çocuklarımızı ve bu çalışmalara katkı sunan ailelerini tebrik ediyorum.” dedi.



Seyfi GÜL







Okunma: 1763
Okunma: 1763












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)