ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Narlıdere Tiyatro festivali devam ediyor

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 6.4.2012    


Narlıdere Tiyatro festivali devam ediyor

Narlıdere Tiyatro Festivali devam ediyor. 11 Nisan Çarşamba günü saat 20.00’da Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi’nde Sunay Akın “Söz Gösterisi” adlı tek kişilik oyunu ile sevenlerini karşılamaya hazırlanıyor.

Sunay Akın yaşama bambaşka bir pencereden de bakılacağının altını çizdiği gösterisinde bakmakla görmenin farkını ortaya koyuyor, izleyenleri geçmiş ile bugün arasında kurduğu köprüde gezdiren, tarihin sırlarını paylasan Akın, bize ait gerçek değerleri hatırlatıyor her öyküsünde. İzleyenler akıllarındaki kapıları gülümseme anahtarıyla açıyor.

Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi’nde 12 Nisan Perşembe günü saat 20.00’da Prof. Dr. Üstün Dökmen “Küçük Şeyler” adlı tek kişilik interaktif gösterisi ile Narlıdereliler ile bir araya gelecek. Prof Dr. Üstün Dökmen akademik bilgilerini ve gözlemlerini paylaşacağı parodiler ile zenginleştirilmiş gösterisinde bilgilenmenin aslında eğlenceli bir süreç olabileceğini göstermeyi amaçlıyor

18 Nisan Çarşamba günü Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 20.00’da “Üstü kalsın” seyircisine gerçek bir şiir şöleni sunacak. Üstü Kalsın, tiyatrogerçek tarafından sahnelenen, Cemal Süreya’nın şiirlerinden ve bazı düzyazı metinlerinden oluşan, müziğin şiirlere eşlik ettiği tek perdelik bir gösteri. Simgeler ve çağrışımlarla düzenlenmiş sahne atmosferinde Hakan Gerçek ve Tilbe Salim şairin büyüleyici şiirlerine hayat veriyor.

Festival Programı

11 Nisan Çarşamba günü saat:20.00’da Sunay Akın “Söz Gösterisi”
12 Nisan Perşembe günü saat:20.00’da Prof. Dr. Üstün Dökmen “Küçük Şeyler”
18 Nisan Çarşamba günü saat:20.00’da Hakan Gerçek ve Tilbe Salim “Üstü kalsın”






Okunma: 1200
Okunma: 1200












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)