ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça’da “Eğlenceli bir burun öyküsü”

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 11.4.2012    


Foça’da “Eğlenceli bir burun öyküsü”

Foça’da yaşayan yazarlarımızdan Ahmet Önel’in; Gogol’dan esinlenerek yazdığı “Eğlenceli Bir Burun Öyküsü’’ adlı absürt güldürü, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

Genç oyuncuların oluşturduğu Foça Belediyesi Mavi Anka Halk Tiyatrosu tarafından 10 Nisan 2012 Salı günü saat 14.00’da öğrencilere, saat 20.00’da yetişkinlere sunulan oyun, salonu dolduran Foça halkının büyük beğenisini kazandı.



“Toplum Destekli Polis Projesi” kapsamında bir polis memurunun da rol aldığı oyunun yönetmenliğini, tiyatronun genel sanat yönetmeni de olan Tuncay Arslan yaptı.



Bireysel yaşantı bazında ve toplumsal ilişkiler bağlamında farklı, düşündürücü, önemli ve ironik mesajların yer aldığı oyunda; başta Remzican Ergin, Umut Çalışkan ve Merve Kemha olmak üzere Sedat Kabul, Serdar Güneş, Elif Karagünoğulları, Naci Kütahya, Gökselin Demirci, Kaan Varol, Ayça Sürengöz, Gizem Dağlı, Damlanur Atış, Seda Soydemir, Kardelen Gerçek, Yiğit Topaç, Melisa Koldaş, Ayşe Özkan, Can Mesut Beytorun, Anıl Arslan, Hakan Çimen rol aldı.








Okunma: 3408
Okunma: 3408












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)