ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Karşıyaka’da dünya çapında iki sanatçının resitali….

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 13.4.2012    


Karşıyaka’da dünya çapında iki sanatçının resitali….

Ülkemizin önde gelen genç sanatçılarından flütist Bülent Evcil ve piyanist Gökhan Aybulus ikilisi, 14 Nisan 2012 Cumartesi saat 20.00’de Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi’nde sanatseverlere buluşmaya hazırlanıyor. İkili, bu konser için özel bir program hazırladı.

Dünyaca ünlü flüt virtüözü Sir James Galway tarafından kuşağının en iyi flütçüsü olarak tanımlanan Bülent Evcil ve dünyaca ünlü müzisyenlerle konserler vererek büyük beğeni toplayan ve birçok ödülün sahibi piyano sanatçısı Gökhan Aybulus, Karşıyaka dinletisine Mozart’ın Si Bemol Majör ve La Majör “Flüt ve Piyano Sonat”ları ile başlayacak. Sonra Rahmaninov’un “Corelli’nin bir Teması Üzerine Varyasyonlar” ile resitalin ilk bölümü tamamlanacak. Dinletinin ikinci bölümünde Debussy’nin “Syrinx” ve Bach-Bussoni’nin Koral prelüd “Nun komm der Heiden Heiland ” tınılarını duyacağız. Resital yine Mozart ile son bulacak. İkili, büyük bestecinin bu kez Do Majör ve Si Bemol Majör “Flüt ve Piyano sonat”larını Karşıyakalı sanatseverler için yorumlanacak.


Etkinliğe giriş davetiyelidir. Numaralı davetiyeler Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi’nden temin edilebilir (Tel: 330 64 04).






Okunma: 1043
Okunma: 1043












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)