ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Bademler köyü, Karmakarışık’la Narlıdere’de

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 16.4.2012    


Bademler köyü, Karmakarışık’la Narlıdere’de

79. yılını kutlayan, Türkiye’nin ilk tiyatro köyü Bademler tiyatrocuları, Karmakarışık’la Narlıdere’de Atatürk Kültür Merkezi’nde perdelerini açıyor.

Ra Cooney’in kaleme aldığı, Eylem Yaman’ın yönettiği Karmakarışık oyunuyla Bademler Köy oyuncuları Salı için günü sahne heyecanı yaşıyorlar. 10 kişiden oluşan tiyatro ekibi dördüncü kez seyirci karşısına çıkmaya hazırlanırken, Bademler Köyü Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Cengiz Ak, “her zaman olduğu gibi Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur bizlere destek çıkıyor. Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi’ni 17 Nisan için bizlere açan sayın Başkana teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Oyunun yönetmeni Eylem Yaman ise “ köy tiyatrosunun 79. yıldönümünde, köy sanatçılarıyla keyifli, komedi bir oyun hazırladık. Tiyatro severleri bol kahkahalı bir geceye davet ediyoruz. 17 Nisan Salı akşamı Narlıdere sahnesine davet ediyoruz” diye konuştu.

Bir otel odasında, İngiltere’de ki bir bakanın, karmakarışık geçen bir günün anlatan oyunda, Bademler köy tiyatrosu oyuncularının biletleri 5 tl den tüm İzmir’e satışa çıktı.






Okunma: 1305
Okunma: 1305












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)