ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
İsmail Sivri Çocuk Öyküleri Yarışması’na başvurular başladı

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 19.4.2012    


İsmail Sivri Çocuk Öyküleri Yarışması’na başvurular başladı

İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ne 14 yıl başkan olarak hizmet veren, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Kurucu Genel Başkanı İsmail Sivri’nin adını yaşatmak ve gelecek nesillere taşımak amacıyla düzenlenen “İsmail Sivri Çocuk Öyküleri Yarışması”nın üçüncüsüne başvurular başladı. İzmir Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen yarışmaya, İzmir’deki ilköğretim (9-14 yaş) 1. ve 2. kademe ile ortaöğretime (15-17 yaş) devam eden öğrenciler, 18 Mayıs 2012 tarihine kadar başvurabilecek.

Öğrenim çağındaki çocuk ve gençlere yazmayı, yaşamayı, doğayı sevdirmek, öykücülüğünü daha iyi tanıtıp, yeteneklerini ortaya çıkarmak ve ödüllendirmek amacını taşıyan yarışmada dereceye giren öğrenciler, diz üstü bilgisayar, masaüstü bilgisayar, dijital fotoğraf makinesi ve elektronik sözlükle ödüllendirilecek.

İzmir Valiliği ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü destekleriyle gerçekleştirilen İsmail Sivri 3. Çocuk Öyküleri Yarışması Seçici Kurulu, tanınmış yazarlarımızdan Muzaffer İzgü, Hidayet Karakuş, Hüseyin Yurttaş, Mavisel Yener, Yunus Bekir Yurdakul, Eşref Karadağ ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Misket Dikmen’den oluşuyor. Yarışmanın son katılım tarihi 18 Mayıs 2012 olarak belirlenirken, ödül töreni ise 9 Haziran 2012 tarihinde gerçekleştirilecek.






Okunma: 1151
Okunma: 1151












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)