ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Karşıyaka ‘En iyi şenlik fotoğrafı’nı arıyor

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 21.4.2012    


Karşıyaka ‘En iyi şenlik fotoğrafı’nı arıyor

Karşıyaka Belediyesi düzenlediği şenlikleri ölümsüzleştirecek en iyi fotoğraf karesini arıyor. Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu desteği, Ege Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (EFSA) katkılarıyla hazırlanan “Karşıyaka’nın Bir Başka Yüzü” isimli ulusal fotoğraf yarışmasında toplam 7 bin Türk Lirası ödül, sahiplerini bekliyor.

Profesyonel ya da amatör olarak fotoğrafla ilgilenenlerin, halen devam eden “Uluslar arası Karşıyaka Çocuk Şenliği” başta olmak üzere Belediye tarafından düzenlenen diğer şenlik ve festivallerde çektikleri fotoğraflarla katılacakları yarışma için başvurular başladı.

Farklı başlıklarda düzenledikleri fotoğraf yarışmalarının üçüncüsünü gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Cevat Durak, “Kentimiz kültür sanat etkinlikleriyle öne çıkmak istiyor. Her dönem çeşitli etkinliklerimiz oluyor. Bu hafta 21 ayrı ülkeden gelen çocukların paylaştığı güzellikleri yaşıyoruz. Çiçek Festivalimiz, Karşıyaka Festivalimiz, Dünya Dans yarışmamız gibi pek çok etkinlik gerçekleştiriyoruz. Kentimizdeki bu güzellikleri ölümsüzleştirmek istiyoruz. Fotoğraf çekmeyi seven herkesin yarışmaya katılımlarını bekliyoruz.” dedi.

Jüri üyeliğini EFSA Yönetim Kurulu Başkanı Fenay Ulu, fotoğraf sanatçısı Erol Özdayı, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Fotoğraf ve Grafik Anabilim Dalı öğretim üyesi Yar. Doç. Dr. Ahmet İmençer, Fotoğraf sanatçısı Orçun Okul ile Karşıyaka Belediyesi Basın Danışmanı Sedat Sözer’in yaptığı yarışmada birinciye 2.500 TL, ikinciye 2000 TL, üçüncüye 1500 TL, üç adet mansiyon ödüle 750’şer TL, EFSA Özel Ödüle 250 TL ödül verilecek. Yarışma şartnamesi Karşıyaka Belediyesi resmi internet sitesi www.karsiyaka.bel.tr’den veya Kültür Müdürlüğü ile Karşıyaka Belediyesi Hamza Rüstem Fotoğraf Müzesi’nden temin edilebilir. Yarışmaya katılmak isteyenler 30.10.2012 tarihine kadar fotoğraflarını Karşıyaka Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne ulaştırmaları gerekiyor.






Okunma: 1330
Okunma: 1330












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)