ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Fotoğraflarıyla çocuk oldular

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat


Seyfi GÜL     

  Yayın Tarihi: 27.4.2012    


Fotoğraflarıyla çocuk oldular

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Foça Reha Midilli Kültür Merkezi’nde fotoğraf sergisi açıldı. Foça Belediyesi ve Foça Kent Konseyi Kültür Sanat ve Eğitim Komisyonu işbirliğiyle açılan sergide tamamı siyah beyaz 90 fotoğraf yer aldı.

“Çocukluğumuzun 23 Nisan’ları” adlı fotoğraf sergisinde Foça’da yaşayan ve kent yönetiminde çeşitli kademelerde görev almış pek çok kişinin okul yılları gözler önüne serildi.
Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve aile fertlerinin, Foça Belediye meclisinde geçmişte ve günümüzde görev almış kişilerin, Foça’da pek çok öğrenci yetiştirmiş öğretmenlerin, kent meclisi üyelerinin, esnaf ve balıkçıların fotoğraflarından oluşan sergiyi yakınları ve ailelerin genç kuşak temsilcileri de izledi. Kendi fotoğraflarının karşısında gençlere anılarını anlatan fotoğraf sahipleri o günleri ve çocukluklarını tekrar yaşadıklarını söylediler.

En eskisi 1929 yılına ait ve büyük çoğunluğu Foça’da çekilmiş fotoğraflardan oluşan sergi 23-25 Nisan 2012 tarihlerinde ziyarete açık kaldı.











Seyfi GÜL







Okunma: 1559
Okunma: 1559












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)