ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Zafer Özer'den Ege'de iki sergi

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 9.5.2012    


Zafer Özer'den Ege'de iki sergi

Fotoğraf sanatçısı ve gazeteci Zafer Özer İzmir ve Aydın'da sergi açıyor

Fotoğraf sanatçısı Zafer Özer, Türkiye turnesi kapsamında İzmir ve Aydın'da iki sergi açıyor.

Fotoğraflarında diğer sanat dalları ile organik bağlar kurarak alışılmış tarzların dışında eserler ortaya koyan Zafer Özer, Eskişehir'deki sergilerinin ardından ilk olarak İzmir'de eserlerini sanatseverlerinin beğenisine sunacak.

Sanatçının, İzmir Karşıyaka CarrefourSA AVM'de, Özel Epidermis Polikliniği ana sponsorluğunda 13 Mayıs'ta başlayacak sergisi 20 Mayıs'a kadar açık kalacak İzmir sergisinin 16. Kişisel sergisi olacağını belirten Zafer Özer, Sergide son dönem çalışmalarının yer aldığı büyük boyutlu minimalist çalışmalar yer vereceğini kaydetti.

Özer'in Ege'deki ikinci durağı ise Aydın olacak.

Aydın Bahçeşehir Koleji tarafından organize edilen ve Aydın Kültür Merkezi'nde 26 Mayıs'ta açılacak sergiye misafir sanatçı olarak davet edilen Özer, kolej öğrencileri ile ortak sergi açacak. Sergi sırasında bir de workshop gerçekleştirecek.

Eserlerinde fotoğrafın temel değerlerinden ödün vermeden plastik unsurları ön plana çıkardığını belirten Zafer Özer, renk ile düşünüp, meramını renk ile anlatarak, dokuya verdiği önem, lekelemeler ve geometrik parçalamalar ile objektifinin izin verdiğinin ötesine geçiyor ve nesneleri içinden yakalayarak resme yaklaşıyor.

Zafer Özer'in fotoğraf sanatı, medya ve çevre alanlarında çok sayıda ödülü bulunuyor.






Okunma: 1524
Okunma: 1524












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)