ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Popüler müzik korosu ayakta alkışlandı

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 11.5.2012    


Popüler müzik korosu ayakta alkışlandı

Narlıdere Belediyesi yeni kurduğu popüler müzik korosu izleyenlerine muhteşem bir gece yaşattı. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’un izleyenler arasında bulunduğu Popüler müzik korosu, Konser sonunda Başkan Batur ve müzikseverler tarafından ayakta alkışlandı.

Narlıdere Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde Popüler Müzik Korosu rüzgârı esti. İlk konserinde Narlıderelilerin beğenisini kazandı. Konseri kaçırmak istemeyen müzik severler 700 Kişilik Atatürk Kültür Merkezi’ne sığmadılar merdivenleri de doldurdular. Konserin ilk bölümünü konuk sanatçı Soner Arıca, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ve Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi Müdürü Ali Gökderman ile birlikte izledi.

Narlıdere Belediyesi’nin yeni kurduğu Popüler Müzik Korosu, Şef Ferda Yılmaz yönetimindeki ilk konserini Narlıdere Atatürk Kültür Merkezinde verdi.

Narlıdere Belediyesi Popüler Korosu Barış Manço’dan Cem Karaca’ya, Nükhet Duru’dan Alpay’a birçok sanatçımıza ait 20 eseri Atatürk Kültür Merkezini dolduran müzikseverler ile birlikte seslendirdi.

Konserin konuk sanatçısı Soner Arıca, koro ile birlikte söylenen parçalara eşlik etti. Soner Arıca kendi albümlerinden sevilen parçalarını seslendirdiği sahne performansı izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Türkiye’de ilk defa kurulan ve 80 kişiden oluşan Narlıdere Belediyesi Popüler Müzik Korosu’nu beğeni ile izleyen Narlıdere Belediye Başkanı Abdül batur, konser sonunda Konserin konuk sanatçısı Soner Arıca ve Şef Ferda Yılmaz’a plaket ve çiçek sundu. Tüm izleyenlerin ayakta alkışladığı konser ile ilgili konuşan Abdül Batur, “Bana ve salonu dolduran Narlıderelilere böylesine güzel bir akşam yaşattığınız için Popüler Müzik koromuzun şefi Ferda Yılmaz Hanım ve konuk sanatçımız değerli kardeşim Soner Arıca’ya teşekkür ederim. Önümüzde coşku içerisinde kutlayacağımız bir 19 Mayıs var. Biz Narlıdere Belediyesi olarak 18 Mayıs’ta saat 20.00’da elimizde meşaleler, genç yaşlı demeden Narlıdere’mizde örnek bir 19 Mayıs coşkusunu yaşayacağız. Herkesi bu coşkuya katılmaya davet ediyorum” dedi






Okunma: 1461
Okunma: 1461












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)